Dragefestival på Fanø

Som led i det store dragetræf på Fanø i dagene 12-18 juni har 8 danske kunstnere lavet et kunstværk på japansk washi papir. Under dragetræffet vil den japanske dragebygger Hiromi Endo lave kunstværkerne om til drager.De danske kunstnere er: Anders Brinch, Uffe Christoffersen, Margit Enggaard, Jacob Gadd, Rene Holm, Andreas Schulenburg, Sussi Trampedach Anne Aarsland.

Værkerne vil i perioden fra den 15. juni til den 24. juni være udstillet på den tidligere efterskole på Vangled i Nordby. Herefter er det meningen at værkerne både skal udstilles på den danske ambassade i Tokyo, Fanø Kunstmuseum i Sønderho og Overtaci Museet i Århus.

http://www.japankites.dk/dansk 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s