ENERGI og FARVEOPLEVELSE

De Computer-skitser, jeg maler er spontane og indadsøgende, og de har en naturligt fremadsøgende kraft, der ved hjælp af farverne, åbner sig for mig, når de forskellige kulører breder sig ud på skærmen.

Den energi eller farveoplevelse, er man nødt til at finde et sted, og er det bedste sted at finde den måske ikke i sin egen fantasi?

Det åbner mit motiv, og jeg kan derved se, at jeg kan male mine nye malerier, på en anderledes måde end sidst jeg malede.

One thought on “ENERGI og FARVEOPLEVELSE

 1. kære uffe

  – måske husker du vore fine samarbejde i forb, med tre dejlige computer-grafier du lavede til Ballerup-kommune.

  Min hustrue og jeg var til fernisering på Corner forleden og vi blev rigtig glade for ovenviste tiger – dem gule. Og selv om vi – som du måske husker – har alle vægge fyldte, kunne vi godt for endevæggen, skifte et par dansere ud med en tiger . Og det kunne være ovenstående.
  Er den allerede solgt?
  Eller har du rådighed over vilddyret?
  I så fald vil vi godt give den husly-
  Kan vi tale om pris og levering?
  Eller hvordan er proceduren – evt, en alternativ?

  Jeg forstår du er på vej mod fædrelandet – men nyd fortsat Provence (det gjorde vi i jul/nytår)

  bedste hilsner fra uffe til uffe

Leave a Reply