Corner 2021

Som følge af de forlængede Corona restriktioner er Corners udstilling på Sophienholm i Lyngby lukket i år. 
Dog kan man på Corners hjemmeside https://corner.dk fra i dag mandag den 18-01-2021 kl. 12, se samtlige værker på udstillingen ved at klikke på linket: SHOP. https://corner.dk/shop/

Praktiske oplysninger:
Sophienholm
Nybrovej 401
2800 Lyngby

Corners salgsbord, på Staldloftet i den røde bygning.
Telefon i udstillingsperioden 23 10 41 65.
Kontakt i løbet af året kan ske til cornerudstilling@gmail.com

Uffe Stadil Christoffersen. Atelier-Kaiserborgen. Corner Katelog. 2021
Corner Katelog. 2021

KONGETEGN 
Tigerstriber er som menneskelige fingeraftryk. Hver af dem er unikke, ikke to tigre har det samme mønster af striber. Striberne i hovedet er med til at give tigeren en maskekarakter. De danner et mønster, der oftest er symmetrisk opbygget. Dens pande har en tegning, der ligner det kinesiske tegn 王, som betyder “konge”.

TIGERENS KNURHÅR
En tigers knurhår har evnen til at kunne sanse bestemte fysiske påvirkninger. De tillader tigre at føle ting lige foran deres ansigt. Knurhår er så følsomme, at de endda kan føle en lille ændring i luften eller vinden omkring sig. Det kan være en vigtig information for en tiger, at få en fornemmelse af et dyr, der løber forbi. Med andre ord, de hjælper tigeren med at jage i mørke.

TIGEREN SER DIG, MEGET FØR END DU SER DEN.
Alle der har været i tæt kontakt med en tiger, ved hvor vigtigt det er at holde øjenkontakt med dyret. På den måde ved den, at du er klar over at den er der, og tøver med at angribe.  Tigre foretrækker at overrumple sit bytte, og derfor venter den helst med at jage til det er mørkt. Nattesynet for tigre er seks gange bedre end hos mennesker. Det giver dem mulighed for at opdage byttets bevægelse om natten.

Udstillere 2021

Martin Askholm, Jens Bohr, Linda Bjørnskov, Per Baagøe, Uffe Christoffersen, Mia Nelle Drøschler, Daniel Enkaoua, Alba Enström, Mogens Gissel, Claus Handgaard, Bente Hansen, Merete Hansen, Ole Prip Hansen, Finn Heiberg, Lars Heiberg, Tove Hummel, Elisa Jensen, Jacob Jørgensen, Jens-Peter Kellermann, Pontus Kjerrman, Leif Madsen, Anne Marie Mejlholm, Anita Viola Nielsen, Egon Bjerg Nielsen, Hanne Sejrbo Nielsen, Mogens Nørgaard, Lene Rasmussen, Lars Ravn, Morten Skovmand, Wang Tong, Claus Ørntoft.

Gæster: Ivan Andersen, Camilla Thorup, Anne Marie Ploug og Anne Torpe.