Udstillinger

Atelier-Kaiserborgens udstillinger i 2022-23

Atelier-Kaiserborgen. Se flere malerier

Udstilling i Skanderborg Kulturhus

Udstillinger
Skanderborg Kulturhus

Udstilling med Annette Hoff-Jessen i Skanderborg Kulturhus. Midt i februar til begyndelsen af april 2023.
Kulturhuset blev bygget i 1998. Det er tegnet af Kjaer & Richter og udvidet ved GPP Arkitekter i 2014 og igen 2018‑19. Bygningen, der er bygget sammen med Skanderborg Bibliotek, indeholder teater- og koncertsal, biograf, café og udstillingsfaciliteter.

Udstilling med Syddjurdskunstnerne i Fuglsøcentret

Udstillinger
Fuglsøcentret


FUGLSØCENTRET

Hotel og konferencecentret Fuglsøcentret ligger midt i National- park Mols Bjerge. Her er fred og idyl med både skov og strand.

Annette Hoff-Jessen og jeg udstiller i Fuglsøcentret med kunstnergruppen SYDDJURSKUNSTNERE fra d. 5/4 til d.10 april 2023.

Siden 2008 har gruppen hvert år afholdt påskeudstilling på Fuglsøcentret.Først under navnet ‘Professionelle Kunstnere i Syddjurs’, og fra 2015 under navnet ‘Syddjurskunstnere’.

Udstillingerne er de seneste år blevet støttet økonomisk af Syddjurs Kommune.
Besøgstallet har været støt stigende og ligger nu på ca. 5000.

Udover den årlige påskeudstilling arrangeres der udstillinger andre steder i landet – dog ofte med en mindre del af gruppens medlemmer, da alle kunstnerne også har egen udstillingsvirksomhed i ind- og udland.

Udstilling med Corner i Gammelgård, Herlev

Udstillinger
GAMMELGAARD

Gruppeudstilling i Gammelgaard med kunstnergruppen CORNER d. 29 april – d. 26 maj 2023.
Gammelgaard er en kunsthal for dansk og international samtidskunst beliggende i det naturskønne Hjortespring i det nordlige Herlev. Året igennem vises skiftende udstillinger i tre smukke udstillingsbygninger, hvoraf Hovedhuset daterer sig tilbage til 1734. Sammen med koncerter og events skabes en kulturel ramme for at mødes på kryds og tværs i livet.

Udstilling i Bispegården, Kalundborg

Udstillinger
BISPEGAARDEN

UDSTILLING i Bispegården d.17 juni til 13 august 2023 samme med Hans Clausen, Helle Bendorff, Magda Høgh, Lone Penstoft, Winnie Meisler, Anders Gjerding Geertsen, Malene Møller-Hansen, Jette Skriver og Lars Ibsen.
Alle er medlemmer af kunstnergruppen SYDDJURSKUNSTNERE 

Bispegården var den katolske Roskildebiskops ejendom og nævnes først i 1401, men er formentlig ældre.
Ved reformationen i 1536 kom Bispegården under kronen og blev i 1539 “overdraget til Borgmestre, Raad og menig Almue i Kallundborg at nyde til deres Raadstue”.

Som sådan blev bygningen brugt til 1854, hvor den blev taget ud af funktion og efterhånden forfaldt.
Siden 1917 har Bispegården været ejet af Kalundborg Kommune og har været gennem flere istandsættelser, sidst i 1978/81 hvor den blev indrettet til udstillingssted.

Udstillinger i Atelier-Kaiserborgen med Annette Hoff-Jessen

Atelier-Kaiserborgen
Atelier-Kaiserborgen

ÅBENT ATELIERKAISERBORGEN

Spor Kunsten – åbne værksteder er de professionelle kunstneres forening i Midtjylland. Den har til formål at formidle kunst til kunstinteresserede og kunstelskere i kunstnernes eget miljø – vores atelier – der hvor kunsten bliver skabt.
Vi er en lang række kunstnere og kunsthåndværkere, som arbejder inden for  et bredt spektrum af tekstil, træ, glas, papir, maleri, grafik, keramik, træ, skulptur, foto/video, objekt og installation.
De åbne værksteder inviterer alle interesserede indenfor – til et indblik i de kreative processer og produktionsrum – i en direkte dialog med kunstnerne og deres værker.
https://www.sporkunsten.dk

Værkstederne er åbne den første weekend i oktober.
Næste gang vil være d. 1. og 2. oktober 2023.

KunstSpor 2023
Vi håber at se dig til KunstSpor 2023, som finder sted
lørdag d. 4. og søndag d. 5. oktober.
Forud for KunstSpor weekenden er der fællesudstillinger i både Ebeltoft og Grenaa.
http://kunstspor.dk