ATELIER KAISERBORGEN

 

Fremover vil mine nyhedsbreve hedde ATELIER KAISERBORGEN.

Det er navnet på vores atelier her på Mols, som vi nu vil holde åbent for alle der har lyst til at kigge forbi, dog kun efter aftale, da vi også skal have tid til at arbejde. 

Navnet stammer fra en af de tidligere ejere, en bonde som boede på gården omkring 1930. Han hed Kaiser, og som den vittige hund han var, fandt han på at kalde det, der dengang var et temmelig fattigt husmandssted, for Kaiserborgen. Min mor købte gården i 1962, og i mange år fungerede den som familiens sommerhus, da vi dengang boede i København. 

Da Kaiser boede på gården, var hele egnen en af de indremissionske højborge, så meget sjov var der ikke. Kaiser var dog et levende menneske, og ved siden af sit landbrug drev han smugkro i gårdens dengang meget små stuer. Efter sigende skulle der både have været damer, dans, kortspil og studehandler, og de lokale bønder sneg sig til at besøge stedet efter kirketid. Gården ligger godt gemt i bakkerne uden for landsbyerne, så det var det ideelle sted til, i al hemmelighed, at have lidt sjov i de lange vinteraftener. 

Efter den store ombygning vi har foretaget, er det nu blevet os der skal føre traditionen videre. Gården ligger stadig uden for landsbyerne, godt gemt i bakkerne, men nu bliver det med kunstudstillinger, positive handler med smukke malerier, akvareller, tryk m.m.

Derudover deltager jeg med Galerie Birch i et “Pop up show” i London. www.54thegallery.co.uk from Monday the 13th through Saturday the 18th of January.

Og med CORNER 2020 på Sophienholm i København, lørdag den 18. januar – søndag den 16. februar 2020. https://corner.dk  

GODT NYTÅR


Leave a Reply